Creating value

Bij The Video Production Company helpen we jou aan een waardevolle video. Alles om jouw doel goed te behalen. Wij streven er naar om het beste videoproductiebedrijf te zijn voor onze klanten. Hieronder zijn een paar verschillende voorbeelden van de expertises zichtbaar die wij in huis hebben om waarde voor jouw bedrijf, evenement of merk te bieden. Klik een van de menu’s aan om hier meer over te zien. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aftermovie

Een aftermovie waarin het perspectief van de bezoeker centraal staat. Een video waar je jaren later nog positief op kan terugblikken. Dat is een van onze specialiteiten. Van zakelijke evenementen tot festivals en alles daar tussenin. Wij weten de sfeer op beeld vast te leggen in een passende aftermovie.

Animaties

Onze animators ontwerpen elementen die jouw verhaal leven in blazen. Wij kunnen alle soorten animaties laten maken voor jou. Een instructievideo, kennisclips, explainimation of wat anders. Bij ons ben je aan het goede adres. Bekijk de video hierachter voor een impressie!

Bedrijfsfilm

Met de juiste bedrijfsvideo of film zorg je ervoor dat klant en werknemer een goed gevoel en duidelijk beeld van jouw merk of bedrijf krijgen. Hier komen wij in beeld.

We verzorgen zowel interne als externe videocommunicatie. Met een bedrijfsvideo’s blijft iedereen up-to-date over jouw diensten en ontwikkelingen.

Wij werken graag samen met bedrijven om zo tot een steeds beter resultaat te komen.

Commercial

Promote jouw product, merk of service met een krachtige commercial.

Kies er bijvoorbeeld voor om een korte commercial te laten maken die ideaal is voor advertenties. Of een commercial die nadruk legt op het verhaal en gevoel. 

Wij maken voor jou de passende commercial.

Drone

Laat meer zien met beelden vanuit de lucht. Met een drone video kan je overzichtelijke shots afwisselen met beelden vanaf de grond. Een mooie toevoeging voor de video. Het makkelijke aan drone beelden is dat je ze vaak bij elke video wel een keer kan laten terugkomen. 

Livestreams

De volledige technische ontzorging van jouw online event. Wij regelen de livestream voor jou zodat alles vloeiend verloopt. De locatie, aankleding, briefing, beeld en het geluid kunnen wij regelen voor de livestream. Het is net de vraag wat jij wilt!

Social content

Video’s voor Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn en TikTok. Wij bedenken concepten voor social content die passen bij de huidige trends. Daarnaast produceren we natuurlijk ook de video’s voor je. 

Timelapse

De tijd vliegt voorbij.. als je een timelapse laat maken. Zo laat je een langdurig proces er super interessant uitzien! Dit kan door een lange timelapse video te laten maken, meerdere korte of het te combineren met andere beelden zoals een interview.

Vacature video

Hulp nodig bij het werven van nieuwe mensen? Wij maken vacaturevideo’s! Laat de beschikbare functie er aantrekkelijk uitzien met behulp van onze expertise. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.